Magazijnadvies & keuringen

Wij adviseren u graag bij, reparatie, aanpassing of verhuizing van magazijninrichtingen. Wij keuren alle typen stellingen conform NEN-EN 15635.

Contact opnemen

Magazijnkeuringen

Laat uw magazijn jaarlijks keuren door onze gecertificeerde keurmeesters voor een onafhankelijk oordeel. Dit zorgt voor een veilig magazijn en voorkomt onvoorziene reparatiekosten. Schreuder Magazijnkeuringen is onafhankelijk en niet merk gebonden.

Checklist

De keuring geschiedt door middel van een visuele controle vanaf grondniveau. Hierbij worden alle componenten van uw magazijnstellingen gecontroleerd op schade, juiste montage en juist gebruik. Tijdens de inspectie maakt de inspecteur gebruik van de checklist uit de NPR 5055-1, die voldoet aan de eisen van de Europese normen, de NEN-EN 15635.

Stappen om een juiste en gecertificeerde keuring uit te kunnen voeren:

 1. Planning
  Op het moment dat uw magazijn toe is aan een (her)keuring zal er contact met u opgenomen worden. In overleg wordt een afspraak ingepland voor het moment dat onze keurmeester de (her)keuring kan uitvoeren.
 2. Voorkeuring / keuring
  Vaak is er eerst een voorkeuring, vanwege het feit dat het regelmatig voorkomt dat er een reparatie nodig is. Indien er geen opmerkingen of afwijkingen zijn dan is dit tevens al de daadwerkelijke keuring.
 3. Keuringsrapport en offerte
  De (her)keuring zal worden uitgevoerd en er zal een keuringsrapport worden opgesteld en inclusief een offerte voor herstel van de bemerkingen per e-mail worden toegestuurd. Geeft u hiervoor akkoord, dan plannen wij het herstel. Indien er geen gebruik wordt gemaakt van ons voorstel ontvangt u van ons het rapport zonder certificaat. Let op: zonder certificaat is uw magazijn niet gekeurd.
 4. Herstel
  Het herstel zal worden uitgevoerd door onze medewerkers.
 5. Keuring
  Het herstel is bij u uitgevoerd, onze keurmeester voert een reparatiecontrole uit. Indien er geen bemerkingen zijn ontvangt u van ons het definitieve keuringsrapport + bijbehorend certificaat, geldig voor één jaar.
 6. Rapport
  Ongeveer 11 maanden keuringsdatum zullen wij contact met u opnemen voor een nieuwe keuring.

Download brochure  

Magazijnkeuringen aanvragenVrijblijvend advies na afronding keuring

Opstellen plan van aanpak herstelwerkzaamheden

Logistiek advies voor verbetering, veiligheid en optimalisatie van uw magazijninrichting

Een gediplomeerde keurmeester komt uw magazijn inspecteren

Na deze keuring wordt er een inspectierapport opgesteld

De herstelwerkzaamheden (indien nodig) dienen te worden uitgevoerd

Vervolgens komt de keurmeester langs om te kijken of dit correct is gedaan

Uw magazijn is dan goedgekeurd voor 12 maanden